It's Catalunya, BITCH

Avui és un dia molt important per a la terra on he crescut i en la qual vaig nèixer, acertadament, un 11 de setembre del qual sempre estic orgullòs. Franco ha despertat de la seva tomba, invocat per una espècie de Tribunal Inconstitucional i vol convertir tot el món en una grande y libre. Vol que cada matí ens llevem cara al sol, aixequem el braç dret i ens en riguem de totes les persones que han mort pel culpa del feixisme.

Així que gràcies a una nova catalana d'acollida, farem un petit homenatge en aquest dia en el que hi haurà una manifestació molt important a la que no podré acudir:


Tots els amants
Tots aquells que creiem en la pluralitat. En defensar totes les llengües, tant la segona més parlada del món com aquella que no está ni dins les 100, la que es parla a Andorra i a l'Alguer.

Fora de la meva via
Això diuen els feixistes anclats en l'època de Paquito. Pero a nosaltres només ens poden treure a òsties.

Mostra les aixelles (si sents l'amor)
I ho duran a terme tots els manifestants aquesta tarda. Si jo fos a Barcelona hi aniria!

A prop
Així és com s'ha d'estar per a conèixer la realitat catalana. A prop. I no per veure Intereconomía, com fan al TC.

Tot és bell
Tot, les ciutats, els pobles, les regions, la cultura... el que no és bell és censurar-ho amb una actitud nazi i confonent a la resta de la població amb amenaces.

Moreneta
La nostra diva catalana, que suposem que pintaran de blanc perquè les verges no són negres i el TC segur que és ben catòlic.

Il·lusió
La il·lusió de no enfonsar cultures.

Millor que avui
Aquest és el nostre desig. Un dia millor que avui, en el qual no tinguem que manifestar-nos per poder seguir sent els mateixos, en un país en el que no se'ns retallin els drets.

Un gra massa
La Kylie ha sabut fer un disc apte per a aquest esdeveniment. Un gra massa es el que li passa a certa Espanya vella, rancia, que fa pudor de caca i de vell.

Noi Cupid
Esperem que apareguin molts d'aquests al TC i facin que s'enamorin d'alguna cosa que no sigui una única llengua i unes ganes de exterminar altres nacions.

Cercant un àngel
Tots aquells a favor de la diversitat, de la identitat, de la possibilitat de decidir democràticament (sigui quin sigui el resultat, per descomptat) sobre un mateix.

No puc vèncer aquest sentiment
I aquest títol em defineix a mi, personalment. Però estic segur que a molts d'altres també. Des de tant lluny potser m'afecta més, i mai he estat una persona molt política. Però quan et trepitjen els drets, insulten i menyspreen part de la teva cultura i, sobretot, quan inicien una nova era franquista sense que ens adonem, és quan hem d'alçar la veu. Perquè no serà fàcil callar-nos.



8 thoughts on “It's Catalunya, BITCH”

  1. Molt bona i necessària l'entrada d'avui.

    Genials les traduccions de na Kylie, la meva preferida per descomptat és "Un gra massa".

    No em puc creure que existeixi quelcom com "Els Segador (Chasis Mix)", és massa gran jajajaja!

  2. M'encanta!!!

    Es genial que un sentiment catalanista ens surti en aquestes situacions.

    La idea de traduir els títols es molt hardcore. Crec que en podríem fer-ne mes amb altres discs transcendentals com el Confessions oalgún de Mariaonah (Mariah)

    Lo dels segadors va ser molt fort en aquella época, tots els "pelaos" ballant-la. Ole Ole!

    Salut i força al canut!

  3. Se'm a super raro llegir-te en català XD

    Aquesta tarda ja ens manifestarem per tu! :-) (hauriem d'haver nat tots junts en plan "bibliotecaris també contra el TC" hajajajajaj

    Àlex, no coneixes els segadors-chasis? ijijijij